Mogočen hotel, zgrajen v secesijskem slogu vam ponuja ekskluzivno lokacijo v centru mesta.

 

Naslov:Miklošičeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

Naziv: Grand Hotel Union
Št. Sob/kapaciteta: 194
Kontakti:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., +386 1 308 1270

Splošno o hotelu:

Ko se eleganca sreča s tradicijo

Mogočen hotel, zgrajen v secesijskem slogu vam ponuja ekskluzivno lokacijo v centru mesta, s katere se odpira čudovit pogled na Prešernov trg s Tromostovjem in Ljubljanski grad. Grand hotel Union je lahko dostopen z Letališča Jožeta Pučnika, glavne železniške in avtobusne postaje in avtoceste. Če se boste v mesto pripeljali z avtomobilom, ste lahko brez skrbi, saj se lahko zapeljete naravnost v varovano garažo s 120 parkirnimi mesti.

Udobje in gostoljubje

Grand hotel Union vas vabi s 173 standardnimi in zgodovinskimi hotelskimi sobami, 9 suitami in 12 hotelskimi stanovanji. Poleg udobnih in lepo opremljenih sob pa se lahko pohvalimo tudi z največjim hotelskim konferenčnim centrom, varovano garažo s parkiranjem proti doplačilu, poslovno-delovno sobo, notranjim bazenom, fitnesom in savno.

Največji kongresni hotel v Ljubljani

Prenovljena Unionska dvorana – ponos Grand hotela Union, sprejme do 850 gostov, dodaten prostor pa vam ponujamo še v 21 dvoranah in sobah za različne namene, od poslovnih sestankov do kulturnih dogodkov in različnih družabnih srečanj, porok ter gala večerij.

Gibanje ali sprostitev

Zbudite se v prijetnem ambientu najudobnejših sob v Ljubljani in začnite dan z bogatim samopostrežnim zajtrkom. Zaplavate lahko v notranjem bazenu, naberete novih moči v savni, poskrbite za svoje telo v fitnes centru in se ob sproščeni masaži pripravite na nove izzive.

Raj za gurmane

Grand hotel Union vam ponuja vrhunska kulinarična doživetja v treh priznanih restavracijah: Smrekarjev hram, Unionski vrt in Unionska klet. Ustavite se na odlični kavi ali čaju v znameniti Kavarni Union ali pa posedite v Aperitiv baru. Odlična kulinarika, profesionalno osebje in mogočna arhitektura vas čakajo v samem središču mesta.