Zeleno okolje sredi zdravilnih vrelcev je zaščitni znak sodobno in privlačno opremljenega hotela.

O hotelu Radin

Naslov: Zdravilišče Radenci, Zdraviliško naselje 12, SI-9252 Radenci
Naziv:  HOTEL RADIN****
Št. Sob/kapaciteta:290 sob / 421 ležišč
Kontakti:  +386 2 520 2730 (recepcija)    +386 2 520 2722 (rezervacije)

 

Splošno o hotelu primer:

Zeleno okolje sredi zdravilnih vrelcev je zaščitni znak sodobno in privlačno opremljenega hotela Radin za najzahtevnejše goste. V hotelski restavraciji vam bodo pripravili jedi iz domače in mednarodne kuhinje, številne dietne in vegetarijanske jedi. Po prijetnem sprehodu skozi zdraviliški park se lahko ustavite še v pitni dvorani, kjer vam bodo nalili zdravilno mineralno vodo Radenska neposredno iz vrelca.

Nastanitev: enoposteljne sobe so večinoma opremljene s francoskimi ležišči, v dvoposteljnih sobah je v večini možno namestiti dodatno ležišče, na voljo pa je tudi pet suit. Sobe imajo kopalnico s prho ali kadjo in sušilnikom za lase. Gostom so na voljo kopalni plašč, mini bar, telefon, satelitska TV in trezor, nekatere sobe imajo klasični balkon, druge pa francoski balkon in so klimatizirane.

Hotel Radin je s pokritim prehodom povezan s hotelom Izvir, oba hotela pa pod isto streho združujeta tudi termalni kompleks in medico-wellness center. Tako je gostom obeh hotelov na dosegu roke prav vse, kar potrebujejo za dobro počutje, povrnitev zdravja ali preprosto samo za razvajanje. Izkušeni maserji vas bodo s pestrim izborom masaž in kopeli razvajali v Centru zdravja in sprostitve Corrium ter v treh specializiranih masažnih studiih v avli hotela Izvir. V Ayurveda studiu si lahko povrnete ravnovesje v telesu po principih starodavne indijske zdravilne metode Ayurvede, v Beauty studiu bodo poskrbeli za različne tretmaje za nego obraza in telesa, v Studiu stone&concerto pa vas čaka breztežnostno uživanje na vodnem ležišču in sprostitev ob masaži s kamni. Zdravilne učinke kopanja v termalni vodi pa lahko dopolnite še z zdravstvenimi programi.

Restavracija, aperitiv bar, 24-urna recepcija, kavarna Swing (plesna glasba petek, sobota) časopisi, spominki, frizerski salon, terasa, sobe za nekadilce ,dvigalo, sef, ogrevanje, prostor prtljago, klima.

 

Aktivnosti v hotelu primer:

Bazeni (notranji in zunanji odprti vse leto), savne, fitnes studio, wellness center, najem koles in palic za nordijsko hojo, animacijski program.

Storitve na voljo:

Sobna postrežba, poslovni center, storitve pranja in likanja perila, lepotni salon, spominki, najem avtomobila, organizacija izletov,fotokopiranje.

Internet v hotelu:
Brezplačen. Brezžični dostop je omogočen v avli hotela. V hotelskih sobah je možnost kabelskega interneta.

Parkirišče:
Brezplačno. Parkirišče pred vhodom v hotel.

Pravila:
• Prijava po 14h
• Odjava do 11h

Odpovedi in predplačila:
Odvisno od programa. So navedeni ob vsaki potrditvi rezervacije.

Otroci in dodatne postelje:
Dodatna ležišča so na voljo v večini dvoposteljnih sob. Popusti za otroke:
0-6 let brezplačno brez lastnega ležišča
Od 6-12 let 50% popusta
Od 12-15 let 30% popusta

Hišni ljubljenčki:
Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Sprejete kreditne kartice:
American Express, Visa, Euro / Mastercard , Diners Club , Maestro
Hotel si pridržuje pravico, da pred prihodom odobri kreditne kartice.