LED Magnetnega Lebdenja Svetu Plavajoče Žogo Zemljevidu Sveta Noč Svetlobe Urad Dekoracija Razsvetljava Novost Lučka Elektronske Antigravity

€14.74


Značilnosti

High-tech Gadget

Lahko lebdjeti in plavajo enakomerno v midair, kot je to, ki ga upravlja elektronsko nadzorovano magnetni sistem.Ko boste float svetu, prosimo, da svetu severnega tečaja navzgor.Ko se krogla, ki je po nesreči zadel, odstopa od jogijske orbito ali po nesreči izgubi moč, svetu bo ustavil lebdenja in ne bo jeseni, ko pritrjena na podlago.

Edinstven Desk Dekor

Plavajoča krogla premera 3.5 cm s power-off sistem varovanja, ki lahko učinkovito zaščito plavajoče svetu in povečati svojo življenjsko dobo.In je tiho rotacije, da ne boste motili, ko ste delo.

Multi-barvne Luči

Prihaja 6 vgrajen v Led osvetlitev notranjosti C oblike, Ko plavajoči okvir luči , obstajajo tri LED svetlobe, barv, To je zelo kul, ko deluje v temi.

Cool Darila

Kul visoko tehnološki pripomoček, ki ljudi najbolj starosti, bo ljubezen.Velika Podjetja , Umetnosti, Obrti , Kreativno darilo za Rojstni dan za moške, Božična Darila, za fanta, Obletnico ali Valentinovo, darila ,Očeta Dni darilo idej.

Tujini Skladišča Zagotoviti

Imamo skladišča, v Rusiji, Španiji, na Poljskem, v Franciji, zda in Ukrajina.Če se odločite za naše tujini skladišča, lahko prejmete vaš paket v roku 10 dni.

Specifikacije

Velikost okvirja: 17.4*4.9*17.4 cm

Globus velikost: 3 cm(8,5 cm)

Material: ABS plastika

Preklopno napajanje: NAPAJALNIK 12V 1000mA

Vrsta vtiča: NAS Vtič, EU Plug, UK Vtič, AU Plug

Barve: modra, zlata, srebrna, bela, barvna

Opombe:

1. Mora biti, ustavi na trdi horizontalno namizje.Če namizju ni na ravni, to ne bo plovec gor ali žogo bo shake;

2. Ne postavljajte znanja na železno ploščo, in ne sme biti veliko območje železne kovine v 20 cm okoli osnove;

3. Ko ni v uporabi, prosimo, ločene sfere in osnova za podaljšanje življenjske dobe;

4. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Paket vsebuje

1 x C obliko okvirja

1 x Svetu

1 x Adapter

1 x Uporabniški priročnik

Oznake: leviating luna lučka, magnetnega lebdenja glob, levitating, ki plujejo pod žogo, magnetni plavajoče jogijske, vintage nlp lučka, anti gravity primeru zajema, velika magnetnega lebdenja, črna svetu jogijske, levit, magnetnega lebdenja plavajoče svetu 10.


( 1 Ocena )

Količina