Penis, Moda Ropstva Obroč Sex Igrače Za Človeka Iz Nerjavečega Jekla Loka Dvojno Tesnilo Zlato/Iver Zamudo Petelin Obroč Bdsm Ropstva Sex Shop

€9.88


Naša zaveza:

1), Če tega še niste prejeli blago na čas, ali pa imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas po e-pošti ali AlieExpress sporočilo, bomo odgovor v 24 Urah.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam najboljše rešitve za komunikacijo.

2).Izdelek je poškodovana, izgubljena, v celoti povrnejo ali resent med prevozom.

3).Ni bilo dostavljeno v ciljnem obdobju, polno nadomestilo ali pon.

4).Če obstajajo težave, vam bo odgovoril v roku 24 ur.Upamo, da nam sporočite, pred spora.Obravnavali smo ga v času, najlepša hvala.

Paket,

Popolnoma zaupna, ni treba skrbeti, smo strokovno embalaža

Prevoz:

1) Zaradi posebnost izdelka (polni in tekočih), posebne kanale, ki so potrebne.Bomo dali prednost varnejši in hitrejši prevoz.Upam, da se bom vaše razumevanje.Najlepša hvala.

2) Smo izbrali prevoz kanal, ki je najbolj primerna za vašo državo, zagotavlja hitrejši prevoz.

Prevoz čas

1) Redni poštni promet čas, Evropi in Združenih državah, običajno 7 delovnih dni 30 delovnih dni

2) Če potrebujete hitrejši čas poštnine, prosimo, izberite DHL, UPS EMS način prevoza, se obrnite na nas za ceno ladijskega prometa, smo vam priporočamo prihranite denar hitro prevoz.

Oznake: moški spol igrača, cockring jekla, obroč moda, spolna igrača, bdsm igrač, moda, peni obroč, bdsm ropstva hlačke, petelin obroč iz nerjavečega jekla, sex shop.


( 0 Ocena )

Količina