Doma Dekor Dodatki Retro Svetu, Svetu Sodobnih Učnih Svetovni Zemljevid, Globus Otroci Študija Desk Dekor Svetu Geografije Otroci Izobraževanje

€13.35


Ime izdelka: Globus

Velikost: Globus-velikost:Dolg 15 cm / 14 cm Širok / Visoka 18 cm

Globus-B velikost:Dolgo 10,7 cm / Široko 10,7 cm / Visoka 14 cm

Barva: Zlato / Srebro / Rumena / Modra

Material: Plasitic

Uporaba: Domov / Office / Bari / Kavarne / Restavracija

Slog : Sodobno

Package: zelo varno embalažo

Opombe:

Bomo strogo izberite popoln izdelek za pakiranje in dostava.V obrti v trgovini ne more biti 100% odlično, pl e razumeti, da je lahko udrtine/neenakomerna barva na površini izdelka.Najlepša hvala za vaše razumevanje!

Srečno nakupovanje na JH SHOP, Trgovina !

O trgovini

1. Paket uporablja mehurček kolone, ki je zelo močan in izrazit.

2. Obstaja visoko kakovost logističnih partnerjev za zagotavljanje paketi so na čas (nekaj paketov, ki sodelujejo z uradnimi logistika)

3.Če prejmete poškodbe predmetov, prosim, ne negativen komentar, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke, zagotoviti fotografij, preverite, reshipment za vas

4. Če se vam zdi, da nekaj manjka, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke.Po preverjanju težo, če kaj manjka, lahko porabili še enkrat brezplačno.

5. Če logistika je ne posodablja nove informacije, za dolgo časa, lahko neposredno obrnite na spletno storitev za stranke, da rešimo to za vas.Ne trdim sporov neposredno.Hvala vam za vaše razumevanje.

6. Zunanji sloj uporablja črno pakiranje torbe ali rumeno lepilni trak za zasebnost v smislu embalažo, ki je meni in moji mali prijatelji so zelo previdni!

Oznake: dekor vaza, študija tabl, retro dekor, zemljevid sveta, soba dekoracijo pribor letnik, ornaments modern decoration, foto študija, srčkan študija dodatki, ob postelji prenosnik, doma dekor.


( 0 Ocena )

Količina