Benepaw Gume Plavajoče Premetavati Pet Žogo Ugriz-odporne Nontoxic Spregovorili Pes Žvečiti Igrače Za Majhne, Srednje Velike Pse Čiščenje Zob

€10.96


【ČVRST IN VZDRŽLJIV】 pes žvečiti igrača žogo iz trajnega naravne gume, ki je varna, okolju prijazen, ugriz-odporne floatable in elastična.

【PLAVAJOČE SQUEAK IGRAČA 】 Je kreštav igrača za psa žogo ima vgrajeno zvočno napravo.V Benepaw squeak privlači psa pozornost in neprimerne električne skače in se kotali dodati, da je zabavno.Plavajoči design lahko psi igrajo prosto na vodni površini, uresničevanje organov in razvoj inteligence,lahko pomaga razbremeniti psa je anksioznost.

【ZOB ČIŠČENJE IN MOLARNO】 konkavno in konveksno točk utora posnemajo obliko zobna ščetka, in smo lahko stisnite nekaj zobno pasto v to.Ko psi žvečiti neuničljiv igrače, ki jih lahko učinkovito pomagajo psi masaža svojih dlesni in čiste zobe, zagotovitev ljubljenčka dnevno ustno zdravje, in pomaga zmanjšati možnost destruktivno vedenje.

【VISOKO ELASTIČNOST IN OPRIJEM】 površine groove, ki je primeren za psa, da ugriz in oprijem.Ko je vrgel žogo, ki pade na tla, to bo preobratu zelo visoko, navdihuje pets' lovski nagon za noro chase to žogo, izboljšati spretnost psa.to, da jih aktivno in zdravo, dodajanje zabavno in intimnosti do interaktivnih iger.

Velikost je lahko majhna razlika zaradi ročnega merjenja.

Vgrajeno zvočno piščalko, ki naredi smešno zvok, ko ste roll, pritegniti dog' s opozorilo

Materni Gume Drevo / Naravni Park Rešitev / Varstvo Okolja

Visoka elastičnost interaktivna igra Jumping je bolj zanimivo in bolje, da sprostijo energijo

Oznake: pes za, leglo malih živali, pletene igrače za hišne živali, zmaji psi, mačka za igrače, gorilla smole, ženski kuža igrače, 3d srce ozadje, jjeza igrača, gume žogo polje.


( 3 Ocena )

Količina