4 kos/set Tulipani, Rezalniki Set iz Nerjavečega Jekla, Sladkarije, Pecivo Fondat Piškotek Rezila Torta Dekoraterstvo Orodja

€1.61


Če želite ustvariti Tulipan cvetni listi, kot prikazuje risba, z uporabo cvetnih listov Prilepite/Gum Paste, je priporočljivo.Ti noži se lahko uporabijo tudi za ustvarjanje različnih izrežemo modelov in fantazije cvetje uporabo različnih Užitnih in neužitni materialov.

NAVODILA:

Žično Cvetje 1. Moul d a bud obliko in se veže na koncu zasvojen 26 g žice. 2.Roll out paste in izrežemo tri cvet oblik z uporabo samo ena velikost rezila. 3. Uporaba sugarcraft nož ,da je več droben rez ob robu listov. 4. Kraj bulbulous cone modeliranje orodje ali cocktail palico na robu venčni in roll nazaj in naprej do rogov in obliko. 5.Thtead vsako plast pa na žico zavarovanje z vodo/lepila lepilo in stiskanje trdno na mestu. 6. Dodajanje peclja in barve kot repuired.NAVODILA: Unwired Cvetje 1.Izrežemo tri cvet oblike z eno velikost rezila. 1.Rogov in obliko cvetni listi 3. Popoln cvet, ki jih povezuje tri plasti Listov skupaj z vodo/lepila lepilo.

Opomba:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Ker je vzrok za sliko, je izdelek dejansko velikost, ni tako velika, kot si mislite .Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Tako previdni, razumevanje ali pred nakupom.

Oznake: cvet pulover, Silicij, balerina torto, modelček tulipanov, rezalnik cvet, fondat, cvet veiner, kovanec plesni, polje za torto, silicij tulipanov.


( 2 Ocena )

Količina