130db Zaščito Opozorilo Osebno Obrambo Sirene Anti-napad Varnosti Za Otroke Dekle Starejše Ženske, ki Prevažajo Keychain Glasen Alarm Panike

€2.17


Opis:

Značilnosti:

*Osebni alarm pomaga, da šok in odvrne napadalec in opozarjajo v času potrebujejo, uporabljajo kot zaščito.

*Visoko 120-130dB samoobrambe osebni alarm se sliši odlično, in lahko sprejme pozornost za pomoč, ko je nekdo v nevarne situacije.

*Majhen in prenosljiv, Primeren za ženske, otroci, starejši raziskovalci, itd., lahko poveča posameznikovo občutke samozavesti, neodvisnosti in osebne varnosti, ki jih potrebujejo, da shranite svoje življenje.To je mogoče pritrditi na nahrbtnik, torbico ali keychains za priročen dostop, prav tako ga lahko nosite s opaljivanje tega.

*Enostaven za uporabo, preprosto jo vključite za alarm, če ste izvlecite vtič, kadar v nevarnih izrednih razmerah; Zaustavitev alarma ko vstavite vtikač v; Pritisnite mini LED tipko, da aktivirate svetla LED luči za nočno osvetlitev, osvetlitev temnih steze in iskanju ključavnici.

*Samoobrambe osebni alarm ni samo zagotavljanje samoobrambe za ženske in led mini svetilka.

Specifikacije:

VOL: 120-130dB (Cca)

Material : ABS

Baterije: 3*LR44 1,5 V(Vključene)

Barva: Roza

Postavka Velikost: 72*36*22 mm

Element Teža: 28g

Specifikacije:

Osebni Alarm Varno Zvok Nujne samoobrambe Varnostni Alarm Keychain LED Svetilka

Paket Je Vključeno:

1*Sili Osebni Alarm

1*Vrvica za opaljivanje tega

1* Uporabniški Priročnik(Angleščina)

Oznake: črna varnostni alarm, claxon motorno kolo, obramba orodje, opozorilo oseba, obramba lobanje keychain, baston de defensa, varnost varstvo žensk, zajček ura, zvonec za kolo, self defense.


( 2 Ocena )

Količina