Novo Stiskanje Mehurček Keychain Strani Igrača za Otroke, Odrasle, Avtizem, ADD, ADHD Mini Preprost Jamico Igrača Anti-Anxiety Senzorično Igrače

€0.32


Novo Stiskanje Mehurček Keychain Strani Igrača za Otroke, Odrasle, Avtizem, ADD, ADHD Mini Preprost Jamico Igrača Anti-Anxiety Senzorično Igrače

Bullet točk:

1. Kompaktna velikost-Ne glede na to, kje ste, si lahko zabavajte se in povabite prijatelje, da sodelujejo v igri, ne da bi izgubili ničesar in kompaktne velikosti.

2. Varen material: iz visoko kakovost silikagel, nestrupen, brez vonja, za enkratno uporabo in udobno na dotik, varno za otroke in odrasle.Tlak sprostiti igrače, se lahko uporabljajo za dolgo časa, je mogoče ponovno uporabiti in očistiti.

3. Priročno za izvajanje: Majhne velikosti, lahek, se lahko enostavno določi na ključe, denarnice in nahrbtniki.

4. Multifunkcijski tlaka igrača: Ta priljubljena razdražljivost igrača lahko učinkovito pomaga lajšanje tesnobe in stresa, obnovitev razpoloženje, vlak logično razmišljanje in duševnega aritmetično sposobnosti, preprečuje degeneracijo možganov in spodbujanje komunikacije med starši in sinovi.Primeren je za otroke in avtiste bolnikov, ki potrebujejo za lajšanje stresa, starejši in odrasli.

5. Zabavno mehurčki in svetle barve: pritisnite miško balon, je razdražljiv igrača bo rahel hrup; nato ga znova in znova!

Opisi:

Material: Silikon

Specifikacija: Krog, v obliki srca

Premer: približno 6.5 cm / 2.56 palčni Pakiranje seznam

1*Razširjanje Igrača

Oznake: kolesce žice, grah popper fidget igrača, anti stres, to pop, antistress igrača, razpoloženje hobotnica plišastih, človek, ups, , pop ot fidget igrača, fidget igrača, ups ups.


( 0 Ocena )

Količina