Krog polno diamond 5D angleške abecede diamond slika "DRUŽINA" DIY diamond vezenje komplet za dekoracijo doma darilo

€5.01


Vroče Blago

$3.25 $5

$5.44 $8

$2.79 $4.3

$2.60 $4

$5.44 $8

$3.58 $5.5

$5.20 $8

$5.20 $8

Ime izdelka: 5D Diamond Slikarstvo Področje uporabe: domov / hotel / urad za okras in darila Diamant Tip: Smole Materiala Krog Čarobne Kubičnih Diamond O Diamond Količina: Absolutno 30% več diamantov Diamond premer: 2,8 mm Platno velikost: 30 * 40 cm velikost Slike: 24 * 34 cm Nasvet: večja velikost izdelka, slika, boljši končni vizualni učinek.Dobrodošli, da nam posredujete svoje najljubše slike in velikosti, da nas kontaktirate Opomba: To je DIY diamond slikarstva, ni popolno sliko, morate dokončati sami.Sodelovanje: Če želite prodajati naše izdelke (diamond slike, druge obrti), prosimo, obrnite na nas, mi vam lahko sprejmete CSV in naj VIP-PRODAJNEM procesu za vsa naročila!Ste le prodali, vam ponujamo vse po-prodajnih storitev!

1. Naše podjetje sprejema naslednje transakcije: trgovina na Drobno: sprejemamo na drobno transakcije iz vseh strank po vsem svetu.Nismo se določi minimalna količina za vse izdelke.Trgovina: sprejemamo na debelo, iz vseh strank po vsem svetu.Če želite, trgovini na debelo in v velikih količinah , se obrnite na nas, razpravljali bomo z vami veleprodajne cene, ladijski promet metode, itd.Verjamemo, da lahko dosežemo zadovoljivega sporazuma.Agent dostavljanja: Če ste tuji spletni prodajalec, lahko nudimo vam z dostavni agent.Prosimo, jasno povejte nam svoje kupca, naslov, podatki med postopkom transakcije, bomo prizadevali, da vam zagotavlja storitve, bomo v celoti upoštevali vaše poslovne skrivnosti, in ne bo nikoli storiti ničesar, da bi to škodilo vaše vedenje.Če vaše države ali regije ni v državi, v kateri brezplačna dostava na voljo, se lahko obrnete na nas in vam bomo zagotoviti najboljši način dostave. 2. Prevoz: Naši izdelki so iz celinske Kitajske.Ko je plačilo, ki je uspešen, bo ladja v roku 3 do 7 delovnih dni, da vam blago se ponavadi prispejo v roku 7 do 50 delovnih dni.V redkih primerih to lahko odloži, odvisno od vremena, hitrost in izdelki v vaši državi.Po tem, ko je blago poslano, vam bomo aktivno spremljali status vašega blaga prevoz.Smo običajno uporabo China Post paketi za prevoz.Običajno, bo blago dostavljeno v roku 15-30 dni.Vendar pa obstajajo tudi druge situacije, ki se lahko odloži, za primer slabega vremena bo zamuda vaši državi, in poštni sistem se bo zamuda dostave v lokalni pošti.Zato, največja čas dostave za Kitajsko Post parcele je 50 dni.Za tovorni stranke, smo lahko uporabite tudi "ZTO Express" za prevoz, ki se običajno opravljajo storitve v roku 30 dni. 3. Tarife: Po tem, ko blago prispe v vaši državi, določene tarife se lahko nastajajo v določenih državah.Boste morali plačati ta del takse.Smo označite kot darilo ali za zmanjšanje vrednosti blaga, da prihranite nekaj carinski stroški. 4. Poprodajne storitve: Vse blago, prodamo so nujno pregledati.Če ugotovite, da vam blago prejeli imajo težave s kakovostjo (non-human škodo) v roku 3 dni.Prosimo, da posnamete sliko in pišite nam, mi bo spremenila ali vračilo vas . 5. Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z vašim izdelkom, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas prosimo kontaktirajte, mi vam lahko reševanju morebitnih sporov z vami, namesto da predloži negativne povratne informacije, da www.fairhotels.si.najlepša hvala

Oznake: abeceda navzkrižno šiv, abeceda vezenje, nohon factory store, samsung factory store, haribo factory store, imido factory store, diamond barve, biseri factory store, yyw factory store, 5d diamond barve.


( 3 Ocena )

Količina