Odraslih Plaži, Bivalni prostor Stol Hitro Zložljiv Famping Spalna Vreča Nepremočljiva Napihljivi Kavč Vreča Lazy kampiranje Spalne Vreče Zraka za Nočitev

€14.50


Značilnosti

Enostavno Napihne: Če je vetroven dan, preprosto odprite usta izposoja ležalnikov v veter, da se napihnejo.Če veter je zanemarljiv, zaženete, le nekaj korakov z izposoja ležalnikov v roki, da se napihnejo.Ni potrebe za črpalko!

Anti-deflacija: Ko izposoja ležalnikov je napihnjena, da bo ostal, napolnjene na približno 30 ur.

Kvadrat-oblikovan vzglavnik: zgornji podporo za hrbet in skrbno načrtovana, ergonomski vzglavnik zagotavlja popolno udobje izkušnje.

Zaprtih prostorih, na prostem category: Primerna za številne priložnosti!Kot nalašč za kampiranje, prostem BBQs, kopanje na plaži ali ob bazenu, dvorišču, zabava in še veliko več.

Izjemno trajnost: dobro-pleteni lahka in tanka napihljivi izposoja ležalnikov je sestavljen iz visoko gostoto nepremočljiva 190T rip-stoppolyesterand zidava v upreti se široko paleto ravno površin, vključno pesek, trava, sneg, voda in celo proda.

Specifikacije

Ni črpalke je potrebno

Omejitev teže: 400kg

velikost izdelka pred Napolnjene: Banana obliko: 200-240*70 cm

Pakiranje sizi:45*29 cm

Material: Oxford krpo

Opozorilo: Vodi proč od ognja, ostrih predmetov.Napihljivi kavč se lahko uporablja v vodo, butDO NOTuse kot reševalne opreme.

Obliko roza je enako kot druge barve

Oznake: l spalna vreča, torba nepremočljiva, celoten tabor postelja, zrak izposoja ležalnikov, vreča za spanje, s zanko vrvi, enostavno zraka salon, seks kavč, plaža kavč, doma napihljivi izposoja ležalnikov.


( 2 Ocena )

Količina