Za Geely Coolray Pobeg SX11 2018-2020 Avto GPS navigacija film LCD zaslon Kaljeno steklo zaščitno Anti-scratch Film Notranje zadeve

€4.63


Za Geely Coolray Pobeg SX11 2018-2020 GPS navigacija tempred stekla

Prosimo, potrdite svojo velikost zaslona, ki je združljiva z našo postavka pred nakupom, glede na sliko in besedilo opis.

Opremljanja: Za Geely Coolray Pobeg SX11 2018-2020 Material:Kaljeno steklo 9H Trdoto odporno na praske,učinkovito upreti trk trde predmete in trenja, bolj anti-scratch uspešnosti.tako screen protector lahko vam največjo zaščito za vaš ljubljeni carrsquos zaslonu.HD Pregleden, 99% Reprodukcija Barv obnovitev prave barve, da bi jasno in res, navigacija z izkušnjami,visoko ločljivostjo in veliko trpežnost.

Gladka na Dotik, Občutek Premaz lahko učinkovito zmanjšanje prstnih odtisov in olje, hidrofobne, kot tudi mehurček prosta; -ultra-tanek , bolje je gladek in na dotik občutek.

Oznake: coolray, bmw x1 zadnji spojler, geely emgrand zaslon, koolray geely dodatki, SX11, geely sx11 coolray vizir, ltwoo, camry strešni spojler, za domačo notranjost, coolray geely.


( 1 Ocena )

Količina