GRUZIJA moški mladinski diy brezplačno meri ime število majica geo narod zastavo ge (tiskanje fotografij gruzijska republiko državo fant obleke

€10.95


Opis 1) Prosto prilagajanje, brez dodatnih stroškov 2) Prilagodite Blaga, prosimo, povejte nam po meri ime, sliko, logotip,Če si želite ogledati design upodabljanja, prosimo, kontaktirajte nas na spletu, zahvaljujoč 3) rok Dobave: Na dan dostave , počitnice so lahko odložena , Hitra Dostava 4) Tiskanje,Termalnih,Vroče Natisne 5), Da ne zagotavlja prilagojene info,bomo pošiljanje blaga, glede na sliko slog Model Slika Shipping 1) Naročila, bo poslana v roku 7 dni, ko je polno plačilo prejeli. 2) Brezplačna dostava za liExpress Standardna Dostava Vrne 1) Prosim, ne pustite, negativen ali nevtralen povratne informacije, kot je ne more rešiti vsak problem. 2) Prosimo, fell prosimo, da nas vprašati, da nas vprašati popraviti težave, če imate kakršna koli vprašanja. 3) 100% zadovoljstvo zagotovljeno 4) Postavke, ki se morajo vrniti v stanju, v katerem so bile prejete Povratne informacije 1) upamo, da bodo vsi so čudovite nakupovanje v trgovini! 2) Če se transakcija ni končana in ste zadovoljni z izdelki in storitve. 3) Prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije.bomo naredili enako za vas. 4) To nam bo dalo bolj močan moč storitev za vas!

Oznake: shein, kim tae, gruzija, rumena majica, mens gruzijska zastavo, tommyinnit, poslovne kartice po meri, zelena majica s kratkimi rokavi moški, po meri človeka, leopard sopihanje obleko.


( 1 Ocena )

Količina