Samoobramba Higieno Keychain Smolo Plesni Vrata Odpirač Silikonski Kalup Epoksi Litje Smolo Plesni Smolo Obrti Odlikovanja

€1.56


Samoobramba Keychain Smolo Plesni Vrata Odpirač Silikonski Kalup

Bullet Točk:

1、Edinstveno Nepravilne Oblike So: nepravilna silikonsko plesni nimajo tradicionalnih simetrije, namenjene pursing svobode, prilagodljivost in lepote, lahko v celoti prikaže vašo osebnost in plemenit okus, okraski, da bi ali sadje pladenj za shranjevanje pladenj.

2、Precej Debel in Vzdržljiv: Ti epoksi plesni so izdelani iz visoko kakovostnega silikona, mehka, debela, trganje, odporna na deformacije in bledenje, stroj, izjemno vzdržljiv in večkratno uporabo in se lahko uporablja za dolgo časa.

3、Močno Združljivost: Casting resin plesni so združljive z večino proces, materialov, kot so smole, epoksidne smole, akrilne barve, alkohol, barve, mila, polimera gline, vosek, mavec itd.Spredaj je zelo gladka in lahko odsevajo svetlobo, ki lahko učinkovito zmanjšanje nadležnih napak; zadnji je motnega in odpornost na zdrs, je dobro.

4、Enostavno Demould: Po zagotavljanju, da se smola je v celoti kaljeni, smole stanja, ki se lahko vlečejo ven preprosto za sukanje prilagodljiv smolo železnica plesni.To lahko enostavno spere z nekaj topli milnici, nato pa obrišite preostale vode z suho krpo.

5、kot Nalašč za izdelavo dekorativne smolo obrti, okraski in tako naprej.

Specifikacije:

Ime: Self Defense Keychain Plesni

Material: Silikon

Velikost: o 16.5*za 15,5 cm/6.50*6.10 v

Seznam Vsebine:

1*Silikonsko Plesni

Oznake: mačka členek keychain obrambo, pepel pladenj plesni, mačka obrambo, plesni silicij, mlinček plesni smole, jar plesni, lepilo pištolo stojalo, keychain samoobrambe, plovila otrok, po meri milo žig.


( 2 Ocena )

Količina