Udarec Brezplačno Omare Polica Podporo Clapboard Podporo Prilepite Omaro Particije Večplastna Police Omare Preoblikovanje Orodje

€0.16


Opis:

1. Visoko-kakovostni materiali: močni zavezujoča, dobre kakovosti, trpežne in dolgo življenjsko dobo.

2. Močna kapaciteta: majhna velikost, velika nosilnost, močno lepljivosti

3. Enostaven za namestitev: Brez orodja so potrebni, ni poškodb vaše dekorativne stene, samo izberite trdne straneh, kot so ploščice, stene, omare, čevlje police, omare, hladilnike, naslonjač oddelkov.

4. Punch-brezplačno samolepilne: ne, lak za podporo odbora.Odtrgajte zaščitno folijo na hrbtni strani in jo držijo na gladko površino.Se lahko namesti v nekaj sekundah.Lepljive kavelj, ki se lahko odstrani, ne da bi zapustili sledov.

5. Uporabe: uporablja se lahko za polici podporo in particijo podporo omaro rok dobave, vino, omare, zaslon omare, knjižne police, kuhinje, masivni les, plastika, steklo, plošče, itd.

Specifikacija:

Material: plastika + viskoza

Velikost: približno 12*4 cm

Seznam vsebine: clapboard podporo lepljenje*1

Opomba: 1.Čisto svoje roke in onesnažene predmete in se izognili oljne vode, mastno umazanijo, vosek itd.od vplivajo na lepljenje učinek

2.Ne držijo na površini visoko temperaturo predmetov

3.Po lepljenju, počakajte 24 ur pred dajanjem particije

4.Ne prekomerno telesno težo, visi nevarno in krhke predmete

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Oznake: xr magnet imetnik primeru.


( 0 Ocena )

Količina