1 KOS Samolepilni Popravilo Kit za Popravilo Obliž Najlon Obliž Za Šotore Nahrbtnik Gume Čoln Zračni Blazini za Popravilo Nalepka

€0.20


1 KOS Samolepilni Popravilo Kit za Popravilo Obliž Najlon Obliž Za Šotore Nahrbtnik Gume Čoln Zračni Blazini za Popravilo Nalepka

Bullet Točk: 1、Premium Material: nalepka je narejena iz najlon tkanine, tako da je prilagodljiv in nepremočljiva, in se lahko uporablja v pozimi in poleti.

2、Široko Uporabo: nalepke se lahko uporabljajo za najlon in nekaterih kemičnih vlaken tkanine, šotori, platnene strehe, dežni, dežniki, nahrbtniki itd.

3、Majhen Nasvet: Preprosto odstranite varnostno papir in pokrov poškodovane površine.Za povečanje oprijema, zato je priporočljivo, da železo nalepka za nekaj sekund.

4、Primerna Velikost: nalepka meri približno 20 cm*15 cm/7.8*5.9 cm v velikosti, ki je lahko cut.

5、Več Namenov: nalepka je primerna za zunanje športe, kampiranje, pohodništvo, plezanje, turizem, itd.

1.Premium Material: nalepka je narejena iz najlon tkanine, tako da je prilagodljiv in nepremočljiva, in se lahko uporablja v pozimi in poleti.

2.Široka Uporaba: nalepke se lahko uporabljajo za najlon in nekaterih kemičnih vlaken tkanine, šotori, platnene strehe, dežni, dežniki, nahrbtniki itd.

3.Mala Nasvet: Preprosto odstranite varnostno papir in pokrov poškodovane površine.Za povečanje oprijema, zato je priporočljivo, da železo nalepka za nekaj sekund.

4.Primerna Velikost: nalepka meri približno 20 cm*15 cm/7.8*5.9 cm v velikosti, ki je lahko cut.

5.Več Namenov: nalepka je primerna za zunanje športe, kampiranje, pohodništvo, plezanje, turizem, itd.Specifikacije:

Material: najlon tkanine

Velikost: približno 20 cm*15 cm/7.8*5.9 cm

Seznam Vsebine:

1*Šotor Obliž

Oznake: mop popravilo kit, jakna popravila, dragon obliž, spark tester tool, jura popravilo kit, najlon obliž, ozadje nogomet, isuzu okno, najlon trak popravila, gume čoln, jadro.


( 0 Ocena )

Količina