Sončna Energija Električna Obračanje Zaslona Stojalo Pladenj Za Nakit, Pribor Prop Stojalo Zaslona Pripravljenosti Ni Baterije, Vključene

€3.90


Sončna Energija Električna Obračanje Zaslona Stojalo Pladenj Za Nakit, Pribor Prop Stojalo Zaslona Pripravljenosti Ni Baterije, Vključene

Opis

Celotno sončne energije, ki napaja, lahko vozijo na zaslonu se obrača po soncu, ali razsvetljavo.Poganja 4 vgrajeni sončni kolektorji, sončne zaslon lahko zavrtite za 360 stopinj v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri urnega kazalca pod sončno svetlobo ali v zaprtih svetlobe 3-5 krog na minuto.

Funkcija

- Barva: Srebrna.

- Material: ABS+Akril.

- Velikost: 10 x 10 x 4,2 cm.

- Največja hitrost: 3-5 krogov/min.

- Vertikalna obremenitev: 300-500g.

- Lahko naloži več kot 300g pod 500 LUX osvetlitev, več kot 500g pod več kot 500 LUX osvetlitev(Lahko so odstopanja).Bolj intenzivno svetlobo stojnici hitrost vrtenja je bolj hitreje in nosilnost je močnejši, obratno.

- Pogosto uporablja v nakit, ure, mobilni telefoni, digitalne kamere in drugi izdelki iz zaslona.

- Ki jo ABS plastike.Kompaktna velikost in majhna teža, enostaven za montažo in enostaven za prevoz.To je čudovito, da kažejo vašo ljubezen tings, za prijatelje ali drugi.

1 x Sončna Energija Prikaz Stojalo

Oznake: obrat stojalo, držalo za nakit, uho stojalo, hrane stojalo, verige stojalo, prikaz nakit stojalo, nakit orgle, nakit rack, prikaz stojalo, Stojalo Za Zvočnike.


( 1 Ocena )

Količina