Pismo Nalepke Gel za Nohte, Nalepke in Nalepke Folije Nail Art Okraski za Nohte, Nalepke za Nohti Manikira Drsniki za Nail Art

€0.56


• Kakovostno dekoracijo nohtov set je primeren za ženske in deklice, da DIY svoje nohte stilov glede na svoje preference. • Dolgotrajno sijajni nalepke za nohte: debelina nohtov decals je 0.04 mm s sijajno površino, enako nail art učinek na nohte saloni.Tudi naša nalepke lahko traja dolgo časa.Uporabite nadlak po nalepke za best nail art.Lahko uporabite tudi lak za nohte, ki vam je všeč, preden uporabite nalepke. • Varnih materialov.Na nalepke za nohte so narejeni za okolje prijazen material, nestrupen in vodoodporna.Nohti še vedno ostaja sijajni po odstranite nalepke.Tako otroci in odrasli lahko čutijo olajšanje, o uporabi. • Enostaven za uporabo: Naše nalepke za nohte ne zahteva vodni žig.Samo jih držijo na nohtih, enostavno in prihranek časa.Peel off nalepke od stanja previdno, da se izognete poškodbam nalepke rob.Lahko tudi peel off nalepke z tweezer.

Kako uporabljati nalepke za nohte

1. Nanosom podlaka in počakajte, da se povsem posuši. 2. Izberite osnovno barvo, ki je vaš všeč in jo uporabiti na vaše nohte, nato počakajte, da je 90% suhe. 3. Uporabite pinceto previdno odstranite pripravljene nalepke, ki jo postavite na vaše nohte in pritisnite to. 4. Nadlak za popoln učinek.

Oznake: nalepke za nohte, gel glue folije, nail art, nai, folije lepilo za nohte, gelixir folijo gel, hnuix gel folije, jasno, lak za nasvet, coscelia, folije za nohte.


( 0 Ocena )

Količina