Tek za ženske Hlače Strani Puder Elastična Push Up Dokolenke Telovadba Vaja Nogavice Šport Dekleta Fitnes Joga Hlače Plus Velikost

€4.08


Dostava In Obdelavo Opombe

1. Vsak Paket Z Sledenje Podatkov.

2 .V Rusiji, je Vaše Polno Ime(Ime,priimek vključene ) Se Zahteva V Skladu s Politiko Rusije Post Office.

3. Dostavo Dni

1) www.fairhotels.si Standardna Dostava : To Je Standardni Čas, In To Traja Več Dni, Da Vaš Desitation, Okoli 20~40 Delovnih Dni.

Podrobnosti Prosimo, Posvetujte Se S "Dostava In Plačilo ", Kot Je Pod Fotografijo.

2) E-Pošta: 7~15 Delovnih Dni, Zda, Nemčija, Avstralija, Kanada.

Vztrajanju Pri Ponovno Odkritem Politike

Da Bi Se Prepričajte, Da Vsaka Stranka Prejme Pravilno Trgovskega Blaga, Vse Paket Je Zahteval, Da Drugi Pregledani Pred Odpremo.Nakup Z Zaupanjem!

Pregled Izdelka

1. Vrnjeno Blago Mora Biti V Prvotno Stanje (Oznake, Polybag Ect.Ne Poškodujejo Ali Izgubijo ).

2. Obrnite V 3 Dneh, Preden Se Vrnete.

3. Čeprav So Nekateri Merchandises So Brezplačna Dostava,Vendar Kupec Še Vedno Morali Plačati Stroške Prevozov Od Kitajske Do Cilja & Destinacija Za Kitajsko.Hvala!

Feedba ck

1. Mi Vam Bo Dala "Pozitivni Feedback ", Ko Ga Potrdi Prejem Pošiljke.In V Istem Času, Moramo Svoje "Pozitivne Povratne Informacije ", Da Nas Podpirajo.Hvala!

2. Prosimo, Da Stik Z Nami Pred Odhodom "Nevtralno" Ali "Netive" Povratne Informacije, Smo Trdo Delo Oseba, Upamo, Da Ste Uživali Naše Odlične Storitve, Ki Smo Jih Ni Lahko Zbrati Vse Merchanses S Take Cene.Tako Bomo Poskušali Naši Moči, Da Reši Vaše Vprašanje.

Smo Apprecaited Na Vaše Razumevanje, Da Se Ne Pusti "Nevtralno" Ali "Netive" Povratne Informacije.Prosimo, Zaupanje V Nas, Pomagali Vam Bomo.

Oznake: yz80 star.


( 0 Ocena )

Količina