Spalnico V Omaro, Organizator Za Kavbojke Doma Ločeni Perilo Škatla Za Shranjevanje 7 Omrežja Modrc Organizator Zložljive Predal Organizator

€0.65


Opis:

Ime Izdelka: Nylon Mesh Škatla Za Shranjevanje

Material: Najlon

Barve: bela, siva, črna

Velikost: 36*25*20 cm

Slog: enostaven in sodoben

Specifikacije:

1. Dihanje perilo škatla za shranjevanje: spodnje Perilo in nogavice, ki so shranjene ločeno, se izogniti prehodu, in higiensko shranjevanje.

2. Eno mrežo, enega predmeta, čisto in higienično, pregledno ločene, enostaven dostop.

3. S pametno uporabo predaloma, je dovolj prostora za shranjevanje za shranjevanje dnevno perilo.

4. Z uporabo visoko kakovostne tkanine, ni značilen vonj po pranju.

5. Posebne izvedbe: notranje omrežje še poveča in razširi ter zmogljivost je večja; fine izdelave, gladke poti; tri-dimenzionalni ni enostavno za preoblikovanje; fine očesa, močan in vzdržljiv.

Paket Je Vključeno:

Vrečko za shranjevanje*1

Opombe:

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake pri 1-2 cm, prosimo za razumevanje.Zaradi različne nastavitve zaslona, barvna odstopanja so lahko različne.

Ponujamo vam najboljše izdelke in storitve.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, sporočite nam in bomo jih reši v najkrajšem možnem času.najlepša hvala.

Oznake: zložljivi playking, polje orgle, vložek škatle za shranjevanje, bela orgnizer polje, predal plastike, majhen nabor predali, zložljivi krpo organizator, polje orodje, polje kocka shranjevanje, predal orgle.


( 2 Ocena )

Količina