Nastavljiv Žične Slušalke Za Oculus Quest 2 VR, Stereo Gaming Slušalke Navidezna Resničnost, dodatna Oprema Nameščena Na Elite Trak

€10.51


Nastavljiv Žične Slušalke Za Oculus Quest 2 VR, Stereo Gaming Slušalke Navidezna Resničnost, dodatna Oprema Nameščena Na Elite Trak

Značilnosti: 1.Majhen Namig: Ta gaming slušalke zasnovane za Oculus Quest 2 Elite Trak (Opomba: Ni primeren za izvirno glavo), da vam z neverjetno kakovost zvoka, da bi vas potopi v VR svet v celoti.

2.High Fidelity: Po meri-dolžina kabla usb in stereo slušalke vam v celoti potopiti v VR svetu, brez zunanjih motenj.Ta slušalka zagotavlja globok bas, hrustljavo mid-tone in jasno, treble, da se zagotovi popolnoma čelada igranja.

3.Nastavljiv Slušalke: Zasnovan za optimalno izkušnjo iger na srečo, dali presenetljivo jasno in natančno predvajanje zvoka za prekrasno VR izkušnje.Nastavljiv gor in dol po glavo velikost in starost.

4.Kot nalašč za igre na Srečo: popoln prenosni na uho slušalke zagotavlja mehek slog, in je odlična izbira za vodenje ste v sinhronizacijo z zvokom, ki navdihuje, vam omogoča, da uživate v VR svet v celoti in neprekinjeno.

5.3 D Zvoki: enotni kanal ločeno levo in desno umerjen slušalke dostaviti stereo 3d 360-stopinjski zvoke, ki so umerjeni za smer in razdaljo.Prosimo, upoštevajte, da so slušalke in krmilniki za Oculus Quest 2 so v prodaji posebej.

Specifikacije:

Ime: Gaming Slušalke za Oculus Quest 2

Barva: Bela

Material: ABS

Zvočnik voznik: približno 10 mm/0.39 v

Nastavljiva razdalja slušalke kabel: približno 25-50 cm&9.8-palčni 19.68

Slušalke gor in dol prilagoditev: podpora

360° vrtljivost: podpora

Pakiranje velikost: o 3.15 1.97 x x 1.18 cm

Teža izdelka: približno 50 g & 1.76 unč

Seznam Vsebine:

1*Slušalke, Komplet

Oznake: xr iphone cafar.


( 0 Ocena )

Količina