Okraski Odkup angel Kip Dekor kiparstvo Smolo Obrti čepenje Angel Verske Vrtu samostana na prostem Kip dekoracijo

€5.10


Opis:

1.Spominska skulptura: Zgleduje po master iz sredine 18. stoletja, to umetniško delo prikazuje vse angelski podrobnosti o tem angel kip, vključno z elegantno krili, ki segajo do neba.

2.Visoko kakovost kip: Izdelan iz visoko kakovostnih trajne smolo material in izdelani ročno litje, ta angel kip je lepo dekoracijo za vaš dom.

3.Svoje angel varuh: Naše ročno izrezljane prišli bodo angeli in varovati, negovati in zdravi telo in duha.Vsak angel varuh omogoča navdihujoče tišine je molitev, ki prinaša pozitiven duh v svoje življenje.

4.Primeren za: Ta blagoslovljeni angel krilo kip dekoracijo je kot nalašč Božič in Jezus Rojstva je Dan za družino.To je poudarek na notranji angel dekoracijo zbiranje in značilnost prostem vrt svetišče.

5.Odlično darilo in vrhunsko dekoracijo: Ta inovativna kiparstvo angel smolo krila dekoracija je zelo primerna kot darilo za rojstni dan za drugim, ali kot je svoj vrt dekoracijo.

Specifikacija:

Ime: Smole Angel Odkup Kip Dekor

Material: Smole

Velika velikost: o 24*6.6*10.4 cm/9.45*4.09*1.61 v, majhna velikost: o 15*4.2* 6.5 cm/5.91*1.65*2.56 v

Seznam vsebine:

1 x Angel Odkup Kip Dekor

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oznake: dekor egiptovski, zunanji vrtni okraski, obesek angel, angel dekor, velika angeles, diy hoverboard, kipi vrt, boginja kiparstvo, palček vrt, dragon feng shui kip.


( 1 Ocena )

Količina