Krog Kulise za Zelenja Bog Blagoslovi Fotografija Ozadje Krsta, Prvega Svetega Obhajila Baby Tuš Okraski Photoshoot

€9.76


Mocsicka Foto Ozadje je profesionalno fotografijo ozadja proizvajalca!Imamo svoje tovarne in studio.Naše ozadju je primerna za fotografiranje, baby tuš, rojstni dan, poroka, počitnice, stranka, naravne sezone in drugih priložnostih.Naši oblikovalci lahko oblikovanje različnih okolij glede na potrebe vsakega odjemalca.Mi lahko dobavi veliko število fotografske okolij, dolgoročno sodelovanje je zelo dobrodošlo, prosimo, obrnite na kupca neposredno za več popustov.

Tanek-Vinil Zložiti, Brezšivne, Ponovno uporabo, Vzdržljiva, Lahka teža, Enostavno, Barva zvestoba, Ne reflektivni

Poliester Stroj, Ironable, Creaseproof, Brez Gub, HD, Visoko Kakovost, Brezšivne, Prepognjen, Ponovno uporabo, Vzdržljiva, Lahka teža, Enostavno, Barva zvestoba, Ne reflektivni

Kupec obvestilo: Barva Se Bo Malo Drugačen ne pozabite, da vsak zaslon je umerjen drugače.Barve pa se lahko rahlo razlikujejo v osebo pogosta VPRAŠANJA: 1.Q: Kaj je prilagajanje koraki? A: (1) Če še niste dali naročilo, prosimo pošljite po meri informacije nas.naši oblikovalci bodo design je za vas. (2) če ste oddali naročilo, in ga želite prilagoditi ozadje.pošljite vaše prilagojene informacije, da nam v roku 12 ur.v nasprotnem primeru bo proizvajalec po standardni model. 2.Q: Kako preklicati naročilo?A: Prekličete v 12 urah po tem, ko ste ga plačali za red, drugače bomo poskrbeli proizvodnje in shippment za vas. 3. V: Kako dolgo traja do konca proizvodnje?O: Ponavadi, po potrditvi načrta, traja 1-2 delovnih dni za dokončanje proizvodnje, in to naj bi bilo končano v 2-4 tednih.Čas dostave je odvisen od države, prosimo, da bi čas dostave.Če boste potrebovali paket nujno, prosimo, obrnite na nas, da izberete hitra dostava. 4.Q: ali Bo prišlo nobenih tarif?A: Bomo poskušali naše najboljše, da se zmanjša carinske deklaracije cena za vas.glede na platformo pravil, boste morali storiti sami, če je hitrost nastaja. 5. Q: Kako odstraniti gube?A: (1) Roll up tesno z valj za 3-4 dni, to bo v redu. (2) Toploto, ki jo s železa na zadnji element, potem bo spet gladko.Prosim, ne železa pred ozadje, ali naj ozadju dotik vodo, kot da bo uničil ozadju.

Iskreno poskušali naše najboljše, da bi vam!Če ste zadovoljni z izdelki in storitve, prosim, daj mi pet zvezdic pohvale.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na kupca v trenutku, bom odgovor, da boste čim prej, in rešiti problem hitro!

Oznake: občestvo dekle, oči tekoče, ozadje lepotica in zver, svetloba baby tuš ozadje, rojstni dan photoshoot, zelena pu, ponaredek zelenja, preprosto zelenje ozadje, krišne steno, jezus ozadje.


( 0 Ocena )

Količina