3-v-1 Mini Kotu Brivnik Kotu Specialistov Udarec R4/R7/R10mm Krog Kotu Rezilo Rezilo za Kartico Fotografski Papir Laminiranje Mošnje

€1.11


Bullet Točk:

1、3-v-1 Kotu Specialistov Udarec: Ustvarite popolnoma končan papir obrti ali scrapbooks s 3-steznimi kotu rezalnik.Zasnovan za udarec treh različnih kotih, ta kotiček udarec je odlično orodje za dajanje nekaj dodatnih vitalnost svoje stvaritve.

2、Kosi 4 mm 7mm 10 mm Kotu: Ta kompaktni kotu vsestranski rezalnik 4 mm 7mm 10 mm kotu polmer, ki so super za papir obrti projektov.Kotu specialistov mala in trmast oblika se odlično prilega v roko in omogoča enostavno shranjevanje.V kotu rezalnik vam bo 4 mm 7mm 10 mm velikost zaobljenimi vogali.

3、Trajne in Čvrst: trajno in trdno plastično ohišje je dobro predelan, ki je burr-prosto in nemoteno za max udobje in dolgoletni uporabi.Iz nerjavečega jekla rezilo rezilo je oster dovolj za zagotavljanje natančno rezanje za urejen in čist videz.

4、Splošno Uporabo: To je preprost za uporabo in bo svež, brezhibno cut-outs iz kartona, album papir, vellums in več.Primeren je za rezanje papirja, fotografije, scrapbooking, vizitke ali darilno kartico.Majhen kotiček specialistov udarec je obleka za uporabo v pisarni, šoli, doma in v foto studio.

5、Preprosto Upravljanje in Enostavno Uporabo: Izberite želeno gradivo in ga postavite v režo.Preprosto potisnite kotu papirja v notranjosti, dokler ne bodo pravilno vložene proti vodi in pritisnite ročico navzdol.V kotu je zdaj natančno in močno zaobljenimi.

Seznam Vsebine:

1 x 3 v 1 Kotu Specialistov Udarec

Oznake: tatoo brivnik, trava brivnik z rezilom, baterija obrezovalnik trave, kosilnica brivnik, guillotin, clipper lase, knjiga trimmer, obrezovalnik trave, clipper, plovila knjiga trimmer.


( 1 Ocena )

Količina