Širina 72inch 40s Bombaž Dvojno Straneh Pletene T-shirt Otroška Oblačila Tkanine Ne fluorescentna agent

€3.93


RM15806441725585251 Baby Uvod

Baby je predstavil

Pet-star pleten, 40-Ih visoka count preja, lep in kompakten vzorec, Zasebni Razred A tkanine, odporne na obrabo, ne dvignite, majhne deformacije, Wei

To ni enostavno rastejo bakterije in se počuti mehko in voščene.To je boljše materiala oblačil.Material, rezano nazaj rob brez curling oh, uporablja, da bi oblačila za dojenčke Oblačila, posteljnina, slinčki, znoj Brisačo, To je zelo primerno, da počaka.

Brez formaldehida, fluorescentna agent &; nbsp; Počakajte, odraslih in otrok, vsi so se uporablja skupaj.So super veliki in dovolj široka, da imajo težo.

Črno bombažno materiala bo nekoliko lepljiv volne, ni mogoče izogniti.Tkanine bo imel pojav plavajočih volne, temna voda je več kot očitna.Če vas skrbi glede tega, ga vzemite enkrat.Če ne morete razumeti in sprejeti, prosim, ne streljaj.Zahvaljujemo se vam za vedo vnaprej.

Ugani vam je všeč.

Baby sliko

Baby slike

Barvo je treba določiti in podrobno.Ne izključite prikaz razlik, ne more sprejeti barva razlika, prosimo, bodite pozorni, odpusti mi.

&; nbsp; Priložiti poročilo o preskusu

Zgoraj je polno različico poročila o preskusu

Dojenčki potrebujejo za varno in pomirjujoče, seveda.

Oznake: otrok študija tabela, lak za les, ant kreda, postelja železnici, spojina poljski, lak barve, zeleno očesa, roller igrača, tshirt preja, rjuhe kritje sončnem zahodu.


( 0 Ocena )

Količina